.

.
“Life is either a daring adventure or nothing. -Helen Keller”

Thursday, March 3, 2011

talking about marriage?

Mar the roomate beborak pasal hot topic ni tadi,
hishhh scary duhh, this kind of topic is not for me at the moment .
amibition + dream list semua belum di tunai,
tak boleh dan tak boleh plus xde mase nak pikir .
Senior semua tengah pikir pasal benda ni kan afta habis study ?
even a friend of mine pun macam ade tendency je nak kawen dah ?ehemm
haha, korang kawin dulu ye and i'm so READY to attend all my friends punye wedding! dun forget invite me weh :D


bak kate bff, selagi tak Master dier tak nak kawin . we'll see babe, tah2 makcik ni pi kawen dulu then baru stdy for master .heheh
As for me, i want life experience first. work and find experience,go travelling , go find a sweet house for myself ke? or a dream car maybe and paying my parents for their kindness as diorg dah bekorban untuk sweet daughter diorg ni banyak xterkira aite? haha,
but yeah our parent is the BEST !
Then love ? let it find me ..... haha , dear  love out there find me la, i am sweet enough for u lol (sengal duh fee* )
if u do hope me to find u, memang x la kot, cuz i am super DUPER busy -_-' nak berangan pun x sempat sekarang haha


enough untuk future talk malam ni,k dah chow!

3 comments:

aqibzal said...

haha..
same here.enjoys life first.excited plak na update my blog plak.hihi

biharahim said...

tetiba nak update belog jugak pasal bnda nie. thanx for the intrsting idea, fee :D

fee. said...

hehe , glad that u both excited about it :D