.

.
“Life is either a daring adventure or nothing. -Helen Keller”

Wednesday, December 8, 2010

report on ; sightseeing and mini roadtrip :)

Sempena Maal Hijrah tahun ini kami menghijrahkan diri dari rumah kami ke suatu tempat :)Just a sudden plan from cik nab and kaka me and qila din on! turut bersama cik paos fazlin :) menaiki sebuah kancil milik datin kaka kami menuju ke destinasi yang belom pernah diterokai, so ape lagi selamat meneroka! Location ; Taman Wetland ,Putrajaya . jangan silap dengan "Paya Indah Wetland yang terletak di Dengkil"  



Mak Datin drive us! thnks beb and thnks for kereta import ni ;)it wasnt easy to redah putrajaya,but we made it! hoho




i'll show u the place people!! ;D





nampak beachy aite? actually a Lakeside :)






randommm capture! we love photosession! silap xbawak real photographer haha





next destination.









bike rent! wohooo lame x cycling! it was fun to cycling here rm4. Instead of cycling,for those yang malas and just wanna relax here ade tram ! not sure how much it cost, but rmai jugak yang naik tram :) we choose cycling!







flamingo pond! destination arrive! haussssss haha










lapar!







All photographer were struggling very hard for the best photo ever! ;)








that's all from me, the photos cantik sangat! and total up all photos 450 snaps from sony and canon! -.- for us tu belum cukup banyak hehe :p

p/s : everysecond, every sudut pun nak ambik gamba! haha so us! bear with us people ;D

2 comments:

adrianaAzam said...

bestnyaaaa :)

ingatkan pergi pantai mana lah pulak , rupanyaa kat putrajayaaa.

ishh , dah ada DSLR ehh ehh ? loike ;p

Anonymous said...

da tgok da!!!huhuhuhu!!xsaba tok next trip bebeh!!!~cek nab <3