.

.
“Life is either a daring adventure or nothing. -Helen Keller”

Sunday, December 19, 2010

Bukit Tinggi roadtrip.

18122010


Sleepover bff's house, tapi x tido pun fr the whole nite -_- . Pukul 6 pagi start masak, err dgr mcm menantu pilihan aite? haha setakat msk spaghetti utk picnic roadtrip ni kire lulus cemerlang la kami ;D
Me n goodfrens sebenarnye plan nak pi hiking, tapi alih2 afta ktorg duduk luar rumah and kaji keadan tanah yg mcm x sesuai( sejak bile ambik geologi? sorg civil engineer,qs n comp science stdnt) plus cuace x menentu tros suka2 hati buat planning nak pegi bandar besejarah. Bajet mcm dekat je kan.. ala kampung sebelah je tu :D haha
big bos smpai terus betolak ke dengkil rumah co-pilot dan flight attendence
yg ni mmg best ohh, discussion dlm 10-15minit siap google peta dgn print .
skali big boss, co-pilot and FA yg lain kate jom gi Bukit Tinggi.


me : masih blur n termangu2 . lah JJ Bukit Tinggi kat Klang? biar btul nak buat pe?
atok : ade resort baru bukak blakang JJ tu , cantik tempat dier .
me : still blur* boleh caye ke atok ni? tgk gamba yg diorg google sebijik mcm kat
Bukit Tinggi Pahang, xtau pulak ade buat branch baru Bukit Tinggi Klang -_-

yg lain2 : dah2 jom gerak skg!


ciss x gunes! atok tipu cucu hidup2 -.-'


pilot & co-pilot [so sweettt]









tadaaaaaaaaaa! safely arrive here without gps ;) actually Bukit Tinggi ni x jauh dari KL , dekat sikit je dari Taman Tema Lim Goh Tong(Genting High.)





tourist in action ; beware people gamba smue ade muke ktorg je :D





The building & structural design here. nice aite ?








we are born to be supermodel xjadi, so most of our photos klau boleh sepuluh2 nak sumbat2 masuk -.- , tu ar silap x bwk photographer btul lol








another syok sendiri posing from us ;D






hahaha apsal photographer yg ni pose terlebih cute dari model ? haihh




sweet and cute couple to be found ;)






this one scandalous ;)





otw down, see the weather.... sedih to let us leave! perasan sungguh ;p





special thnks!
thnks pilot2 yg make sure we are all safe ;]
photographer2 tak rasmi & camera baby alpha & canon
tuan rumah sleepover ;] and all of us sendiri.
seriously total gamba more than 500 shots kalah wedding photo! -_-'
i was so eager to edit most of the photo hihi and thnks models (ktorg la pun)!



thats all from me and thnks for reading =)




yg melaporkan,
fee.

4 comments:

biharahim said...

pergh!amazing,bhai.congrats la for the unplanned trip nie ea :)

hafizmohamad said...

cuti seronok
jeles:P

fee. said...

biha ; hehehe thnks tak sangke pun , mule nk gi tmpt lain dkt je, tetibe dah kat tempat lain ish ish :p

beego ; haha thnks!

Miss Q said...

fee,ak belaja geologi!!hehehee..
bes gile trip niyh..weehuhh!!